Novetats als menús escolars de Caserco

Noves aliances i productes BIO són les protagonistes de les novetats en els menús de Caserco Escoles.

Fruita i verdura BIO

Des de Caserco sempre hem apostat pels productes de proximitat, de temporada i de màxima qualitat per elaborar els nostres menús. Ara més que mai, amb les conseqüències del la crisi sanitària que estem vivint totes les empreses, és moment de fer costat als petits productors del nostre entorn.

Un altre detonant que ha contribuït a la decisió de Caserco d’incorporar fruita i verdura BIO als nostres menús, és l’alt seguiment de les tendències alimentàries cada vegada més esteses. La revolució dels productes BIO a les llars l’hem traslladat també als dinars dels nostres petits comensals.

La pandèmia també ha canviat la manera de comprar i els hàbits alimentaris de tots. Segons el rànquing elaborat per Whole Foods Market, els consumidors opten per aliments més saludables i sostenibles. L’interès pels probiòtics, els anomenats “superaliments” i els ingredients 100% vegetals són el més demanat ja que són ingredients que poden enfortir el sistema immunològic i promoure la cura del planeta.

Per tot plegat, Caserco ha decidit canviar de mica en mica la fruita i verdura que utilitza en els seus menús per a escoles per productes BIO, de proximitat i que mantenen tot el gust sense elements químics.

Làctics amb segell de qualitat

Des de Caserco celebrem una nova col·laboració amb La Fageda, la reconeguda fàbrica catalana de làctics amb responsabilitat.

Des de 1982 La Fageda ha consolidat un projecte social i alhora empresarial reconegut arreu per la gran qualitat dels seus productes: làctics, gelats, melmelades…

Els productes de la Fageda els incorporem als menús que elaborem des de Caserco per a les escoles. Comencem així una nova etapa amb aquesta aliança clau que promou, a més de bons productes làctics pels petits, també bones pràctiques.

Si voleu consultar els menús que elaborarem pels nostres petits comensals, visiteu el nostre web.