Vols casar-te aquest 2021?

Encarem un mes de març encara marcat per les restriccions i prevencions per la crisi sanitària. A Caserco seguim amb moltes ganes de celebrar i d’acompanyar-vos en les vostres cerimònies!

El 2020 va ser un any atípic en què moltes parelles vau haver de posposar la data del vostre enllaç, segurament no havíeu imaginat mai que pogués succeir! Per això enguany es preveu un any replet de casaments. La primavera i l’estiu ja es plantegen amb l’agenda plena de casaments.

Afanya’t a reservar! No et quedis sense data

De fet, moltes parelles heu optat per celebrar el vostre casament entre setmana, que era impensable avui en dia… Fa anys no era tan estrany celebrar un casament en dimarts o dimecres. Fins i tot el sector del càtering i els restaurants promovíem les celebracions en divendres i diumenge per poder estirar l’agenda i alleugerir els dissabtes (només hi ha 25 dissabtes de primavera i estiu…).

Si teniu pensat celebrar el vostre enllaç aquest 2021 no dubteu en reservar la vostra data quan abans millor per evitar saturar l’agenda. En un casament, com sabeu, intervenen un gran nombre de proveïdors que poden tenir la data ocupada.

Restriccions per la pandèmia

Malgrat les restriccions que ha establert la Generalitat de Catalunya per reduir la possibilitat de contagis per la pandèmia, podeu celebrar el vostre casament.

Podeu consultar aquí les restriccions actualitzades per la Generalitat en celebracions i casaments. En el moment de la redacció de l’article en els actes religiosos i cerimònies civils (inclosos casaments, serveis religiosos i cerimònies fúnebres) es restringeix:

 • Aforament màxim al 30% i amb un màxim de 500 assistents.
 • En casos excepcionals, les activitats poden superar els 500 assistents (sense superar en cap cas l’aforament del 30%), amb un aforament màxim de 1.000 persones sempre que:
  • Es desenvolupin de forma estàtica.
  • Es realitzin a l’aire lliure o bé en espais físics tancats que compleixin les condicions de ventilació indicades.
  • Es garanteixin les mesures de control d’aglomeracions indicades.
  • Les persones titulars de l’activitat presentin una declaració responsable al Departament de Justícia i a l’Ajuntament del municipi on s’ubiqui l’activitat en el qual s’informi de:
 1. Les característiques dels sistemes de ventilació
 2. Els controls i accessos de mobilitat
 3. L’empresa o personal de manteniment que garanteix que l’espai disposa d’una ventilació adequada als criteris establerts

Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb els tècnics de Caserco que us ajudaran en tot moment per poder celebrar el vostre casament amb les màximes garanties.