Tornarem a casar-nos!

La situació excepcional que estem vivint tots ha fet que haguem de canviar molts dels plans que teníem. Fins i tot alguns, bastants, han hagut de posposar el dia més bonic i especial de la seva vida, el seu casament. Però no patiu! Tornarem a casar-nos! Tornarem a celebrar!

Està clar i tots tenim bastant assumit que res serà com abans. Segurament els casaments no tindran tants petons i abraçades i no hi haurà tants convidats però tornarem a celebrar.

Ja ens podem casar?

Segons les informacions que faciliten les autoritats a la fase 2 del pla de desescalada i camí cap a la nova normalitat podrem començar a celebrar esdeveniments, sempre amb unes mesures de seguretat i prevenció necessàries.

En aquesta «fase 2» estan permesos els esdeveniments a l’aire lliure sempre i quan siguin menys de 400 convidats asseguts i també es podran celebrar cerimònies religioses amb un terç de l’aforament total.

I si el meu casament està programat al juny?

De moment, els mesos d’abril i maig no es poden celebrar casaments, però què passa si la celebració està prevista pel mes de juny? Doncs estem tots a l’expectativa però és molt probable que comencem a poder començar a celebrar cerimònies. Sempre i quan seguim les recomanacions de seguretat.

És indispensable contactar amb els vostres proveïdors per mirar de trobar el millor encaix i si és el cas pactar noves dates en el cas que calgui canviar-la.

Com serà el meu casament?

Doncs inevitablement haurà de tenir menys convidats dels que us agradaria. A part, serà necessari que es compleixin algunes recomanacions que cal seguir a la perfecció per evitar un nou rebrot.

  • Mantenir el lloc del casament ben ventilat o considerar la possibilitat de fer-la a l’exterior.
  • Recordar als convidats la necessitat d’un comportament adequat: com no compartir coberts, tossir al colze …
  • Proporcionar sabó, mocadors i articles d’higiene.
  • I evitar contacte físic, la prova més difícil.

Com seran els casaments després del Coronavirus?

Però no hem d’oblidar que el més important d’un casament és el «Sí, vull», el compromís, la manifestació de l’amor entre els integrants de la parella. Potser canviarà una mica el concepte de «casament», més íntim i amb molt més valor a les petites coses, als petits detalls.

Aquests dies de confinament algunes parelles heu aprofitat per preparar les vostres pròpies invitacions o els regals pels convidats. És una bona manera de fer més especial l’esdeveniment, però també d’estalviar.

Casaments en quarantena

Amb motiu de la pandèmia, algunes parelles han decidit «casar-se de forma virtual». L’amor sempre és motiu de celebració i ni el coronavirus podrà amb això. A la Xina una parella es va donar el «sí, vull» a través d’un casament en directe que es va retransmetre per Internet amb 3 milions de persones van presenciar l’enllaç.

A Espanya, a Còrdova, va tenir lloc la primera «Coronaboda». Daniel i Inmaculada es van donar el «sí, vull» a través dels seus balcons. A aquests nuvis no els va faltar detall i tampoc als seus veïns, els convidats, que es van vestir de gala per a acudir a la cita. L’humor és una cosa que mai perdrem…

No us deprimiu si el vostre casament s’ha vist afectat pel coronavirus. Quan es pugui celebrar, que sembla que serà ben aviat, tot serà més emotiu i hi haurà molta més il·lusió.

Des de Caserco us animem perquè no deixeu de tenir il·lusió pel vostre gran dia! Entre tots farem possible que sigui el millor dia de la vostra vida, tot i que sigui una mica diferent del que us havíeu imaginat.