Tinc previst el meu casament aquest mes, què faig?

La Generalitat ha limitat a 6 persones les reunions tant el l’àmbit públic com privat, però aquesta mesura no s’aplica ni a casaments ni a actes religiosos ni celebracions. En aquest article, des de Caserco hem volgut aprofundir una mica més en com poden ser les celebracions i bodes en època de pandèmia.

Tranquils, podeu casar-vos!

Sens dubte que les mesures de prevenció que s’estan actualitzant constantment ens estan fent tornar una mica bojos a tots, però aquesta vegada podeu estar tranquils.

La nova normativa de limitar a 6 les reunions de persones tant en l’àmbit públic com privat no s’aplica als casaments. Així que no cal que torneu a canviar la data! Això, si, cal prendre les màximes mesures de seguretat i higiene perquè tot surti rodó.

Sou moltes les parelles que us heu vist afectades pels canvis normatius al voltant de la pandèmia. Des de Caserco us fem costat amb tot el que necessiteu, si teniu qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de professionals.

Casaments, si, però diferents

Sens dubte que el sector de càterings, esdeveniments i sobretot casaments viurem canvis radicals. La pandèmia està afectant moltes parelles que s’han vist forçades a canviar la data del seu enllaç fins i tot més d’una vegada. Però no només això sinó que a més també canvia la manera de celebrar l’acte.

Per resoldre els vostres dubtes hem recollit en aquest article les mesures que proposa tant el Ministeri de Sanitat com l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

  • Ús obligatori de mascareta sempre que no es pugui mantenir la distància de seguretat
  • Dispensadors de gel hidroalcohòlic repartits per diferents espais de la celebració
  • Se substitueix el còctel i la barra lliure per servei a taula
  • Aforament reduït tant en espais oberts com tancats
  • Taules amb un nombre màxim de 6 comensals

Abans del Coronavirus ja eren tendència els casaments en espais exteriors, amb jardins i vistes impressionants, però ara encara són més convenients. Els espais a l’aire lliure són més amplis i permeten facilitar el distanciament social.

Pel que fa al nombre de convidats, evidentment la situació fa reduir el nombre de comensals, ja no veurem casaments amb 200 persones, tot i que cada vegada eren menys habituals també. Ara es recomana que els casaments siguin més íntims, pel bé de tots.

Sigui com sigui, els casaments i les celebracions han de continuar fent-se però hem de posar-hi els nostre granet de sorra perquè tot estigui controlat i poder mantenir el virus allunyat de les nostres festes.

Font: Gencat i Crazylovehots