Quin és el millor espai pel teu esdeveniment?

Una de les decisions més rellevants quan planifiques un esdeveniment, bé sigui d’empresa bé una celebració familiar, és triar l’espai.

Cal tenir en compte diferents factors que poden fer que sigui un èxit o bé tot el contrari. Per això ens hem de fer algunes preguntes…

És un esdeveniment obert o tancat?

És necessari saber si és un acte obert, és a dir, que els assistents s’inscriuen i, per tant, podem tenir una previsió però no la certesa del nombre final; o bé, un acte amb invitació tancada, així que sí que sabem quants comensals tindrem.

En el primer cas és important tenir en compte que les persones assistents possiblement vinguin amb vehicles separats, per tant és necessari comptar que es necessitarà un volum igual d’aparcament. Així que si l’espai no disposa de places d’aparcament internes o properes, caldria descartar-lo.

En el segon cas, com que sabem el nombre d’assistents, tenim diferents opcions com ara fer un autocar per portar-los tots, per exemple en un casament, fins i tot els assistents ho agraeixen perquè així no s’han de preocupar del desplaçament.

Quin tipus d’àpat volem?

En funció del nombre de persones que siguem i el tipus d’esdeveniment (familiar o d’empresa) podem decidir si fem un àpat a peu dret o bé assentat a taula. Aquesta dada també és rellevant ja que la ubicació escollida ha de comptar amb espais suficientment grans per entaular al nombre de comensals que serem o bé disposar un càtering a peu dret.

Interior o exterior?

Els actes a l’aire lliure cada vegada s’estilen més. Són molt agraïts i els comensals s’hi troben molt a gust. Però depenent de l’època de l’any cal tenir en compte la climatologia. Per exemple: un sopar a peu dret en uns jardins, no podem fer-lo al mes d’abril ja que podem fer passar fred als participants o bé podria ploure’ns.

És necessari que si preveiem realitzar qualsevol acte o preludi a l’exterior hem de tenir un pla B, per si de cas la meteorologia ens juga una mala passada.

Restaurant, hotel, espai cultural, masia, etc…

Cada vegada més els esdeveniments es realitzen en espais emblemàtics, per exemple masies, espais culturals, sales, museus, etc… avui en dia no hi ha límits, tot es pot fer amb una bona planificació i uns bons partners. Tot dependrà de l’estil que vulguis donar al teu acte.

A Caserco podem portar el nostre càtering on més t’agradi, hem fet casaments i esdeveniments d’empresa a llocs ben diferents tant interiors com exteriors. Comptem amb la col·laboració estreta de diferents espais on realitzem els àpats: el Museu de Ferrocarril de Catalunya, a Vilanova i la Geltrú, Mas Palou, Can Foix, Torre del veguer, Sala del Pòsit de Vilanova, Masia San Antonio, Ear Events, Can Xicarró, Masia de’n Cabanyes, etc. Demaneu pressupost sense compromís.