Perquè contractar un servei de càtering

 

Tan si ets un particular com si organitzes els esdeveniments de la teva empresa, segur que en algun moment has contractat o has pensat en contractar un càtering.

Perquè quan vols realitzar una celebració especial el millor és deixar en mans de professionals la part de l’organització i preparació dels àpats.

A Caserco ens adaptem a les teves necessitats i preparem els plats més adients segons els comensals, la ubicació, l’horari, etc. Podem preparar un càtering per un esdeveniment al matí, a la nit, en forma d’aperitiu, sopar formal o més informal.

Estalvia temps, mals de cap, gaudeix del dia i assegura’t que tot sortirà a la perfecció.

Estarem encantats d’ajudar-te! Portem més de 35 anys d’experiència en serveis en centres educatius i col•lectivitats i en càterings i organització de casaments i esdeveniments, tant per empreses com per particulars.

Durant tots aquests anys hem col•laborat amb molts particulars i empreses perquè el seu esdeveniment sigui únic.

A Caserco tenim acords per realitzar els vostres casaments, actes o esdeveniments en ubicacions molt especials: Torre del Veguer, Masia Can Cabanyes, Sala del Pòsit, etc. I també ens adaptem a l’espai que vosaltres ens proposeu o si preferiu realitzar-ho a casa vostre o a la vostre empresa.

Demana’ns aquí informació pel teu càtering!