La Ruta del Xató va arrencar la temporada a El Vendrell

El passat 21 de novembre es va inaugurar al Museu Deu del Vendrell la temporada 2017 – 2018 de la Ruta del Xató.

Comença la Ruta amb una campanya totalment innovadora, per primera vegada un mapa del Gran Penedès inclou totes les iniciatives turístiques i les diferents “Rutes” que com a visitant del territori ets pots muntar. Com a cada temporada, Caserco vam estar presents.

Jaume Martí, president del Gremi d’hostaleria de Vilanova i enguany, president de la Ruta del Xató, va assenyalar que amb l’excusa del xató es dona visibilitat a un territori ple d’atractius.

La inauguració de la nova temporada ha donat el tret de sortida a cinc mesos d’intensa activitat cultural i gastronòmica a les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf. Una iniciativa que potencia l’activitat turística i gastronòmica de la zona i fa que augmenti la notorietat d’un plat tradicional, com n’és el Xató.

Enguany, cada vegada que un client demani xató a un restaurant acreditat per la Ruta, rebrà un petit cofre que pot tenir un premi amagat. Nits d’hotel, Menús de xató, vins de la DO Penedès, i premis dels patrocinadors de la Ruta.

Voleu veure el vídeo de l’esdeveniment?

VEURE VIDEO