Un espai singular per a un càtering singular

Caserco és el càtering de Vilanova per excel·lència.

Per què? Podríem donar moltes raons, però ens centrarem en dos, que són bàsiques i imprescindibles quan es selecciona i dissenya un esdeveniment, sigui un esdeveniment social, empresarial o especialment emotiu, com un casament o unes noces d’or.

Els dos punts que aconsegueixen la màgia són: la qualitat, creativitat i presentació del càtering, i la bellesa, comoditat i encert del lloc on se celebra l’esdeveniment.

Caserco sap perfectament que un bon càtering es recolza en un espai singular, i viceversa. Per aquest motiu proposa als seus clients diversos espais emblemàtics, seleccionats amb cura i dedicació, pensant, precisament, que el resultat sigui pura màgia: aquests esdeveniments que tots recorden amb il·lusió i grates records.

La nostra selecció ofereix una gran gamma de possibilitats: esdeveniments romàntics, d’estil, glamurosos, empresarials, informal: Can Foix, Cal Mata, Sala Museu del Ferrocarril, Sala del Pòsit, Masia Can Cabanyes, Masia Sant Antoni, Torre del Veguer, Mas Palou .

I també ens adaptem a l’espai que tu desitjis:

https://www.caserco./com/catering-per-esdeveniments