Descobreix la nova La Carpa by Caserco

Caserco, el càtering de Vilanova, amb més de 35 anys d’experiència en el sector de l’hostaleria per a col·lectivitats i esdeveniments, fa un pas endavant amb la creació de La Carpa by Caserco.

Un espai pensat per a acollir celebracions, aniversaris, actes d’empresa, presentacions… i tot el que se t’acudeixi.

L’espai que estaves esperant!

L’equip de Caserco ha volgut oferir un espai diferent, únic, a la ciutat de Vilanova. Es tracta d’un espai diàfan amb un moltes possibilitats. Tant pot acollir un congrés, una presentació, una celebració familiar o un casament.

L’espai és molt adaptable als diferents formats que requereix un esdeveniment: taules rodones, taula imperial, saló tipus auditori, còctel a preu dret, etc…

Està perfectament equipat amb la darrera tecnologia, so i projecció, a més del millor servei de càtering.

Un espai molt versàtil

La Carpa by Caserco és un espai de suport a les celebracions. L’equip de Caserco també ha pensat la Carpa per tal de donar suport a les celebracions planificades a l’exterior i que, per inclemències del temps a darrera hora, necessiten un espai cobert.

La Carpa de Caserco també és el nostre showroom, hem preparat també una mostra de diferents atrezzos especialment pensats per a casaments però també per a celebracions. Perquè els comensals puguin veure les decoracions in situ i fer els tasts de menú previs a la celebració.

Amb l’obertura de La Carpa, Caserco incrementa la seva oferta de serveis i propostes a disposició d’empreses, institucions i particulars. Tornem a celebrar!

Coneix la Carpa a https://lacarpa.caserco.com