Com tenir èxit en un esdeveniment familiar o d’empresa?

La planificació d’un esdeveniment, sigui familiar o d’empresa, ha d’estar molt ben planificat i organitzat per aconseguir que sigui un èxit. Però, què vol dir tenir èxit? Des d’un punt de vista professional: que tot sigui impecable, els assistents satisfets, i sobretot, aconseguir el que els americans anomenen l’efecte ‘waw’.

L’efecte ‘waw’, és el que provoca aquella celebració o esdeveniment en què tots els assistents parlen de l’èxit de l’esdeveniment per bastant temps en forma positiva i satisfactòria. Una experiència que queda en el record i que a tots agrada d’aconseguir.

Hem seleccionat alguns punts molt importants a tenir en compte en la planificació, organització i celebració d’un esdeveniment.

  • Ser innovador, atrevir-se a ser creatiu i organitzar alguna cosa diferent. La majoria de convidats hauran estat en moltes conferències i esdeveniments, l’objectiu és que el nostre sigui memorable.
  • Tingues en compte als convidats: tant si l’esdeveniment és per a família com si és social o professional, un dels objectius ha de ser que es trobin còmodes i gaudeixin al màxim de la trobada.
  • Utilitza sistemes d’interacció entre els assistents: que els participants socialitzin, no es creïn grups tancats i es pugui ‘trencar el gel’ entre els que no es coneixen o es coneixen poc.
  • Pensa en detalls extra que poden ser una insígnia diferencial per al teu esdeveniment: des d’un petit regal en marxar, a un vídeo musical, o bé alguna de les moltes solucions creatives que poden ser clau personal dels organitzadors.
  • Pensa també en la logística: com arriben els convidats, cal organitzar cotxes, hi ha necessitats especials d’accessibilitat, etc.
  • Considera tots els detalls amb un bon professional: les improvisacions no són mai bones, és preferible que s’organitzi de manera que pugui controlar cadascuna de les activitats previstes amb màxim detall.

A Caserco t’ajudem en la teva planificació social, familiar o professional, i et donem suport fins al últim detall per aconseguir aquest efecte WAW inoblidable.