Les tendències en les celebracions a l’aire lliure

Els casaments, les festes familiars i les celebracions de tot tipus cada vegada més, agraden de ser realitzats a l’aire lliure, en jardins acollidors i entorns idíl·lics. En aquests casos, però, es fa encara més necessari cuidar bé la decoració: Ningú vol que el seu casament o festa especial sembli un pícnic!

Per això, és aconsellable realitzar els preparatius per part de professionals. Sens dubte, hi haurà una gran quantitat d’idees, que potser no imagines, i que són tendència. Avui dia hi ha moltíssims i variats recursos, a qual més bonic, ple de significat i que aconsegueix efectes inoblidables. Un dels punts importants és triar bé el color: aconseguir una harmonia de colors que transmetin el significat de l’esdeveniment.

Actualment, la senzillesa i la naturalitat són la tendència. Aconseguir l’efecte d’un màgic escenari amb el sabor i estil que cadascú pot decidir, segons els seus gustos i que cal cuidar fins al més mínim detall, tant si es tria l’estil shabby o vintage com si es decideix un esdeveniment estil rústic cal tenir en compte detalls en fusta, vidre, llautó, combinats amb arranjaments florals en colors nude, blanc, blau aigua marina … són idees decididament guanyadores.

També, per descomptat, caldrà tenir en compte l’hora i mes de l’esdeveniment. Per a casaments o celebracions romàntiques és ideal aconseguir una il·luminació delicada que ressalti la simfonia de detalls, flors i vaixella, i considerar sempre la possibilitat de pluja, en esdeveniments que es celebren durant la primavera o la tardor. En mans de professionals, hi ha solucions per a tot, i l’èxit de la festa, esta assegurat!.