Un càtering per un acte íntim?

La crisi del Covid 19 està provocant un canvi en la manera de relacionar-nos i de trobar-nos. Després d’unes setmanes a casa, tots hem après de manera totalment involuntària o fins i tot de forma imposada que quan sortim no serà com abans.

Els restaurants van ser els primers en adonar-se’n, van haver de tancar els seus establiments perquè les relacions de curta distància entre desconeguts no estaven permeses i les aglomeracions tampoc.

Això no vol dir que no podrem celebrar les nostres festes i sortir. No. Però serà diferent.

Probablement serem més curosos en on anar a sopar, triarem millor el lloc que té les taules més separades, o bé a l’aire lliure, a la terrassa aquella on hi estem tant a gust.

I què passa amb les celebracions i actes socials?

Doncs preveiem que siguin més íntims, sense tanta gent ni aglomeracions, però seguirem celebrant perquè som humans i volem i necessitem compartir amb altres humans les nostres fites, aniversaris, enllaços, etc.

És possible que els actes els fem en espais més reduïts, més exclusius i fins i tot tancats per només nosaltres. Aquesta tendència ja venia donant-se abans de tota la crisi, busquem viure una experiència i poder-la compartir amb els nostres, però ara encara ho serà més.

Per això les empreses de càtering haurem d’adaptar-nos a les noves necessitats dels clients.

Caserco, el teu proveïdor també a casa teva

Potser fins ara pensàvem que només es podia contractar una empresa de càtering per a esdeveniments més o menys massius o com a mínim amb un nombre important de comensals. Caserco ja fa molt de temps que treballa amb clients particulars per a petites celebracions, moltes vegades, se celebren a casa de l’amfitrió però qui cuina som nosaltres així precisament l’amfitrió pot fer-ne.

El fet que el nombre de comensals no sigui elevat no vol dir que el servei sigui més car. Caserco està servint fins a 1.500 menús diaris, però també pot elaborar un menú per a 10 persones sense cap cost afegit.

A més, estem preparat per no només servir el menjar sinó que també podem atendre les peticions de material necessari, des de taules fins a coberteria o vaixella.

Tota una nova experiència

La tendència a les localitzacions no habituals ja estava ben vigent, però després del llarg confinament que hem viscut, és molt probable que encara augmenti més.

Aquests espais i localitzacions fora de la típica sala de conferències d’un hotel és una pràctica que s’ha tornat més freqüent entre els organitzadors d’esdeveniments d’empresa, però també pels actes més familiars.

Això compta amb diferents avantatges: el lloc és visualment més atractiu per l’assistent, aporta més originalitat, aconsegueixes una major implicació dels teus convidats.

Jardins, festes temàtiques, experiències gastronòmiques en museus, entre molts altres, són alguns exemples de llocs que s’estan tornant bastant populars per organitzar la teva trobada. En definitiva, tractar d’allunyar-vos del tradicional i convencional.

Si estàs pensant en com celebrar el teu aniversari, casament o simplement tens ganes de retrobar-te amb la família, no dubtis de posar-te en contacte amb els nostres professionals, t’assessorarem amb molt de gust.